Zásady ochrany osobních údajů

Při vyplňování registračního/kontaktního formuláře na těchto stránkách dobrovolně poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

Prohlášení k ochraně vašich osobních údajů

Fyzická nebo právnická osoba provozující tyto webové stránky zpracovává osobní údaje získané z formulářů, dotazníků a anket, a to po dobu neurčitou, nebo do odvolání souhlasu dané osoby. Po odvolání jsou data smazána a při další návštěvě našeho webu po vás budeme vyžadovat nový souhlas se zpracováním. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje nenávratně vymaže ze své databáze.

Provozovatel těchto stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům provozovatele. Vaše osobní údaje nebudou bez vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

Shrnutí

Vážíme si vaší důvěry a chráníme vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám

Webové stránky – soubory protokolů

Při návštěvě našich webových stránek zpracováváme následující protokolové soubory a ukládáme je na našich serverech. Mezi informace, které ukládáme, patří:

  • vaše IP Adresa
  • Otevíraná stránka našeho webu
  • Kód odpovědi http
  • Identifikace vašeho prohlížeče

Tyto informace zpracováváme po dobu neurčitou, nebo do odvolání souhlasu dané osoby. Po odvolání jsou data smazána a při další návštěvě našeho webu po vás budeme vyžadovat nový souhlas se zpracováním. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje nenávratně vymaže ze své databáze.

Soubory cookies

Při návštěvě našich webových stránek jste informováni, že využíváme technologie ke shromažďování a ukládání informací pomocí cookies soubory do vašeho zařízení. Soubory cookies jsou malé textové soubory, které nikam neodesíláme, tyto soubory můžete z prohlížeče odstranit, nebo jejich využití zakázat úplně. Soubory cookies neshromažďují žádné vaše osobní údaje, bez těchto souborů však nedokážeme zajistit plnohodnotnou funkčnost webových stránek.

Zásady použití souborů cookies

Cookies soubory používáme pro zlepšení funkčnosti našich webových stránek a abychom lépe porozuměli, jak naši návštěvníci stránky, nástroje a služby používají. Ukládání cookies na vašem počítači nám usnadňuje personifikovat nebo zlepšit vaši zkušenost s našimi stránkami při příští návštěvě.

Nepoužíváme cookies soubory ke sběru osobních údajů jako je vaše jméno. Ovšem můžeme spojit informace v cookie souboru s osobními údaji získanými od vás jinou cestou (např. vyplnění kontaktního formuláře).

Analýza a statistiky

Webové stránky monitorujeme a analyzujeme pomocí analytických služeb. Žádné z údajů, které pomocí této služby analyzujeme, nejsou vašimi osobními údaji. Pomocí této služby zjišťujeme návštěvnost a geografické údaje, informace o prohlížeči a operačního systému, ze kterého na naše webové stránky přistupujete. Všechny tyto informace využíváme pro marketingové účely, pro účely dalšího zlepšování webových stránek a obsahu, nemluvě o účelech právní ochrany.

Google analytics

Tato internetová stránka používá službu pro analýzu návštěvnosti internetových stránek Google Analytics (od společnosti Google, Inc). Služba Google Analytics umožňuje pomocí souborů cookies analyzovat způsob užívání internetové stránky a vytvářet zprávy o aktivitě.

Předávání osobních údajů do třetích zemí

K předávání osobních údajů zpracovatelům nebo jiným příjemcům ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích nedochází.